Cesab S212 stapelaar met weegsysteem

CESAB S212 WEEG
1200 kg Laadvermogen (kg)
4500 mm Maximale hefhoogte (mm)
24 Volt Batterij voltage (V)
225 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
Cesab S212 stapelaar voor medium inzet

De S212 is een stapelaar welke is voorzien van een Ravas weegsysteem. De vorkconstructie van de stapelaar is mechanisch aangepast zodat het weegsysteem op de stapelaar kan worden ingebouwd met een minimale hoogte toename van de vorken van slechts 5 mm. Een indicator naar keuze maakt het mogelijk het gewicht op de vorken af te lezen en desgewenst te communiceren met een truckterminal of warehouse management system.
De stapelaar kan worden gebruikt voor kwaliteitsbewaking bij het afvullen van vaten, het mixen van ingredi├źnten vanuit containers, of simpelweg voor controlewegingen in magazijn of productie. De constructie van het weegsysteem bestaat uit twee delen. Het chassis is geheel aangepast om loadcellen in te kunnen bouwen. De vorkschoenen worden op de loadcellen vastgeschroefd. Inbouw zonder beweegbare delen waarborgt de robuustheid van het weegsysteem. De vorkschoen is op de versterkte vorken gemonteerd. De loadcellen en kabels zijn volledig beschermd. De indicator en de optionele randapparatuur worden zodanig gemonteerd dat ze goed afleesbaar zijn en tegelijkertijd de bediening van de stapelaar door de operator niet hinderen.Het unieke 5-punts chassis biedt een uitstekende stabiliteit en controle, met name op hellingen en ongelijke ondergronden.
Deze stapelaar is standaard voorzien van een PIN-code toegangssysteem.De stapelaar is standaard voorzien van automatische uitschakeling. Deze zorgt voor energiebesparing en ervoor dat de machine op een vooraf ingestelde tijd uitgeschakeld wordt waardoor de stapelaar niet door onbevoegde gebruikers gebruikt kan worden.De stapelaar is compact en door zijn ergonomische disselboom eenvoudig te bedienen. Hierdoor wordt het rijden van schades in krappe ruimtes voorkomen.De stapelaar is voorzien van wisselstroom (AC) aandrijfmotoren. In combinatie met de voorprogrammeerbare rijregeling en CAN-BUS communicatie zorgen deze voor uitstekende rijeigenschappen van de stapelaar.De benodigde energie haalt de stapelaar uit de accu met capaciteiten van 225 Ah tot 300 Ah.

Op voorraad
Op zoek naar een oplossing voor stapelen in lage tot middelintensieve toepassingen? Onze Cesab S200 serie is ontworpen om de bestuurder moeiteloos en veilig te laten werken. Met een uitstekende zichtbaarheid door de mast en intuïtieve bediening, kan de truck bestuurd worden met de hendel in opwaartse positie voor een betere manoeuvreerbaarheid in kleine ruimtes.
Maximale hefhoogte (mm) 4500 mm
Merk CESAB
Cesab serie S-200
Laadvermogen (kg) 1200 kg
Aandrijving Electrisch (traktiebatterijen)
Masttype Triplex Full Free Lift mast (TFFL)
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Hoogte (mm) 4.500
Vorklengte (mm) 1150 mm
Inrijhoogte (mm) 90
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 225 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen