Cesab stapelaar, type S215

CESAB S215
1500 kg Laadvermogen (kg)
5400 mm Maximale hefhoogte (mm)
24 Volt Batterij voltage (V)
225 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
Cesab S215 stapelaar voor medium inzet

De S215 is een stapelaar voor intensieve toepassingen en is ontworpen voor het hanteren van enkel open pallets (europallet).
Het unieke 5-punts chassis biedt een uitstekende stabiliteit en controle, met name op hellingen en ongelijke ondergronden.
Deze stapelaar kan voorzien worden van diverse hefmasten met hefhoogtes tot en met 5400 mm.Deze stapelaar is standaard voorzien van een PIN-code toegangssysteem.De stapelaar is standaard voorzien van automatische uitschakeling. Deze zorgt voor energiebesparing en ervoor dat de machine op een vooraf ingestelde tijd uitgeschakeld wordt waardoor de stapelaar niet door onbevoegde gebruikers gebruikt kan worden.De stapelaar is compact en door zijn ergonomische disselboom eenvoudig te bedienen. Hierdoor wordt het rijden van schades in krappe ruimtes voorkomen.De stapelaar is voorzien van wisselstroom (AC) aandrijfmotoren. In combinatie met de voorprogrammeerbare rijregeling en CAN-BUS communicatie zorgen deze voor uitstekende rijeigenschappen van de stapelaar.De benodigde energie haalt de stapelaar uit de accu met capaciteiten van 225 Ah tot 300 Ah.De S200 serie is ook verkrijgbaar in breedspoor-versie of versie met heffende steunpoten verkrijgbaar, de breedspoorstapelaar heeft verbrede steunpoten die handeling mogelijk maakt van gesloten pallets. De stapelaar met heffende steunpoten is geschikt voor het rijden over drempels, oneffen ondergrond of dubbele ladingen.

Op voorraad
CESAB Perfect View
De Cesab doorkijkmasten van de stapelaars zijn door zijn smalle mastprofielen zo ontworpen dat de bestuurder eenvoudig door de mast heen kan kijken. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op de lading zowel op het grondniveau als tijdens het heffen. Dit verhoogd de veiligheid in het magazijn. Deze bovenstaande eigenschappen creeren het 'Cesab perfect view' concept.
CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de stapelaar op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Hiermee kan de stapelaar zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

Op zoek naar een oplossing voor stapelen in lage tot middelintensieve toepassingen? Onze Cesab S200 serie is ontworpen om de bestuurder moeiteloos en veilig te laten werken. Met een uitstekende zichtbaarheid door de mast en intuïtieve bediening, kan de truck bestuurd worden met de hendel in opwaartse positie voor een betere manoeuvreerbaarheid in kleine ruimtes.
Te huur vanaf Excl. BTW
€15.00 Per dag
Huurprijs vanaf €15.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Maximale hefhoogte (mm) 5400 mm
Merk CESAB
Cesab serie S-200
Laadvermogen (kg) 1500 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Masttype 3-delig vrije heffing
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Hoogte (mm) 5.400
Vorklengte (mm) 1150 mm
Heffende steunpoten nee
Inrijhoogte (mm) 90
Breedte over de vorken (mm) 570 mm
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 225 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen