Simai PE30 Elektrische trekker

SIMAI-PE30
3000 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch (traktie) Aandrijving
3000 kg Trekkracht (kg)
Inclusief veiligheidskeuring veiligheidskeuring
Massief rubber banden (SE) Wielen achterzijde
Massief rubber banden (SE) Wielen voorzijde (bedieningszijdig)

De Simai PE30 is een elektrische 4-wiel trekker met achterwielaandrijving en een kleine draaicirkel. De Simai PE30 is zeer eenvoudig te besturen met behulp van de hydraulische stuurintrichting en is te gebruiken voor zware ladingen tot 3000 kg en met behulp van de 80 volt 400Ah accu kunt u de hele dag door werken. De vloer in de laadruimte is gemaakt van multiplex hout en heeft een grootte van 2450*1500 mm. De PE30 is met name geschikt voor die werkzaamheden waarbij de werknemer vaak naar buiten moet om de lading aan- en af te koppelen en in die gebieden waar de hoofdruimte beperkt is. De accu bevindt zich voor de bestuurderspositie en bevindt zichbuiten de cabine, waardoor deze gemakkelijker en sneller kan worden vervangen. Verkrijgbaar met een manuele trekhaak, manuele trekhaak met 3 posities, trekhaak met automatische koppeling of trekhaak met automatische koppeling en ontkoppeling (zowelmechanisch als hydraulisch) Met inching controle voor vereenvoudigde (ont)koppeling. De voor as is voorzien van rubbergecoate stalen spiraalveren. De achter as is bevestigd aan het chassis met behulp van SUMOR veren.

Op voorraad
De Simai PE15 beschikt over een zeer complete instrumentatie met verstelbare stuurkolom, sleutelschakelaar, digitaal dashboard (inclusief urenteller, batterijlaadindicatie, snelheidsmeter, controle voor onmiddellijke detectie van een storing of pech), lichtkeuzeknop, richtingaanwijzers en versnellingshendel. Hij is voorzien van complete autoverlichting en signaalsystemen met een zwaailicht als optie beschikbaar. Secundair circuit 24 V met DC / DC-converter. Beschikbaar in basisversie of als optie met dak voor weersbescherming met kunststof deuren van zacht PVC of met volledig gesloten cabine met klap- of schuifdeuren. Met gesloten cabine kan er slechts één werknemer aan boord zijn, met de basisversie of dak voor weersbescherming is het mogelijk om 2 werkenemers aan boord te hebben.
De AC motor is borstelloze gesloten uitvoering met extern ventilatiesysteem en is uitgerust met een encoder, een thermische sonde en een elektromagnetische rem met handmatige ontgrendelinrichting. Snelheidsregeling via een microprocessoromvormer met 3 fasen met regeneratief remmen. De stalen achterkap is gemakkelijk te openen voor toegang tot de elektronica, transmissie en hydraulische besturing. Man on-board apparaat onder de stoel of (op aanvraag) op het pedaal. Hij is voorzien van een parkeerrem, elektromagnetische noodrem en bedrijfsrem met pedaal en dubbel pomphuis werkend op alle 4 wielen met trommelremmen. De elektrische remkrachtinstelling treed automatisch in werking zodra het gaspedaal wordt losgelaten met de eerste slag van het rempedaal en bij het veranderen van richting.
De Simai PE30 is een zeer robuuste trekker met een laadcapaciteit van 3000 kg en een 80 volt 400 Ah accu
VA - veiligheidskeuring Inclusief veiligheidskeuring
Merk Simai
Laadvermogen (kg) 3000 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Trekkracht (kg) 3000 kg
Hoogte (mm) 1900
Batterij voltage (V) 80 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 400 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Massief rubber banden (SE)
Wielen achterzijde Massief rubber banden (SE)
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Gelakt
Producten vergelijken Filters Wissen