Goede service, goede techniek

De aanschaf van een heftruck is één.

Daarna begint het pas!

Met de aanvullende diensten op het gebied van After Sales speelt u altijd op safe...
Vorkheftrucks en magazijntrucks spelen een belangrijke rol in de logistieke keten. Een efficiënte en betrouwbare service is derhalve van vitaal belang voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. De reden is heel eenvoudig: Als een truck stilstaat, komt de interne logistiek van uw bedrijf tot stilstand en daarmee ook de productie en vervolgens de distributie.
Onze reputatie op het gebied van service is erg goed.
Als u voor ons kiest, dan kunt u rekenen op de volledige service en support van de totale service organisatie. Onze After Sales medewerkers hebben één doel voor ogen: u snel en doeltreffend van dienst zijn met onder meer preventief onderhoud, het verhelpen van storingen, reserveonderdelen, ‘all-in’ onderhoudsconcepten, bestuurderstrainingen, etc. Het maakt ons niet uit waar u bent gevestigd.

Wij zijn door heel Nederland vertegenwoordigt met verkoopadviseurs en servicemonteurs. Onze medewerkers staan paraat om u adequaat van dienst te zijn met advies, een breed assortiment magazijntrucks en vorkheftrucks, onderhoud en reparatie, kwaliteitsonderdelen en diverse huur concepten.

Wij doen u graag een scherp aanbod voor service!


Wij doen u graag een vrijblijvende aanbieding voor een serviceabonnement voor uw truck, aangevuld met een jaarlijkse VA-veiligheidskeuring. We hebben enkele gegevens nodig, waarna we u direct een aanbieding kunnen doen!

Locatie van het materieel


Contactpersoon


Truck type


Prijsaanvraag


Meerdere opties mogelijk

Neem kontakt met ons op


Producten vergelijken Filters Wissen