Cesab stapelaar, type S312

CESAB S312
1200 kg Laadvermogen (kg)
Bouwjaar
3-delig vrije heffing Masttype
4800 mm Maximale hefhoogte (mm)
24 Volt Batterij voltage (V)
300 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
Batterij vulsysteem
Lader voltage
Lader soort
2 Garantie
Cesab Stapelaar met platform type S312

Het CESAB S300 serie is zeer geschikt voor toepassingen waarbij lange afstanden moeten worden gereden en voor zware en middelzware stapelwerkzaamheden. Standaard is deze machine uitgevoerd met een opklapbaar bestuurdersplatform. Het bestuurdersplatform en de opklapbare zijbescherming is om lange afstanden te kunnen afleggen of opklapbaar voor het manoeuvreren in kleine ruimtes. De hef- en daalprestaties vormen de beste in zijn klasse, wat betekent dat je met de stapelaar heel efficient kan werken.De hefsnelheid kan nauwkeurig worden geregeld via de vingertipbediening op de stuurarm. Hierdoor zijn snellere werkcycli mogelijk, en heeft de bestuurder altijd een uitstekende controle over de lading.
Dit verlaagt de kans op fouten en reduceert de kosten.
De stapelaar is uitgevoerd met het unieke 5- vijfwiel-concept dit biedt een uitstekende stabiliteit en controle, met name op hellingen en ongelijke ondergronden.Hierdoor kan de stapelaar op grote hoogte nog veel wegzetten. Afhankelijk van het type mast zijn hefhoogtes tot 4800 mm mogelijk.
Alle S300 modellen beschikken over het gepatenteerde Optimised Truck Performance (OTP) en Cesab Traction Controle system.
Dit hydraulische systeem zorgt dat de neerwaartse druk op het aandrijfwiel in verhouding is tot het gewicht van de lading op de vorken.
Dit biedt optimale grip onderuiteenlopende omstandigheden

Op voorraad
Opklapbaar bestuurder platform en opklapbare beugels
Om lange afstanden te kunnen afleggen is de stapelaar voorzien van een opklapbaar bestuurdersplatform en opklapbare beugels. De beugels beschermen de bestuurder, en zijn opklapbaar voor wendbaarheid in kleine ruimtes. Door zijn compacte afmetingen, hoge wendbaarheid en opklapbaar staplatform voelt deze stapelaar zich thuis in zeer smalle gangpaden
CESAB Perfect View
De Cesab stapelaars zijn zo ontworpen dat de kap naar beneden afbuigt richting de vorken waardoor het zicht beter wordt. De perfecte lengte van de stuurarm zorgt dat de chauffeur dicht bij de truck kan staan zodat hij de uiteinden van de vorken makkelijk kan zien. Samen met de speciale doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
De Cesab S300 serie stapelaars zijn productief dankzij het platform voor lange afstanden.
Deze robuste trucks hebben hoge hefmasten en grote(re) batterijcapacteiten voor optimale performance.Dit veelzijdige assortiment kan de truck de hoogste hefhoogtes en restcapaciteiten in zijn klasse bereiken, maar is ook compact genoeg voor krappe ruimtes.
Te huur vanaf Excl. BTW
€15.00 Per dag
Huurprijs vanaf €15.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Merk CESAB
Cesab serie S-300
Laadvermogen (kg) 1200 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Masttype 3-delig vrije heffing
Maximale hefhoogte (mm) 4800 mm
Hoogte (mm) 4.800
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) 570 mm
Heffende steunpoten nee
Inrijhoogte (mm) 90
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 300 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen