Cesab stapelaar, type S208L met initieelheffing

CESAB S208L
800 kg Laadvermogen (kg)
1580 mm Maximale hefhoogte (mm)
24 Volt Batterij voltage (V)
180 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
Cesab S208L betrouwbaar en robuust

De Cesab 208L is één van de modellen van de Cesab S200 serie.Deze stapelaar is voorzien van heffende steunpoten en is daarom uitermate geschikt voor laden / lossen van vrachtwagens en voor het rijden op ongelijke vloeren.Met de heffende steunpoten kan hij net zoals bij pallettrucks pallets verplaatsen van maximaal 2000 Kg tevens kan hij pallets van maximaal 800 kg op hoogte wegzetten.Deze stapelaar is uitgevoerd met een monomast. Deze monomast biedt een uitstekende zichtbaarheid op de vorken van de machine en maakt dat deze machine tevens als werktafel gebruikt kan worden de machine kan uitgevoerd worden met 3 verschillendehefhoogtes, namelijk 600, 1060 of 1580 mm. De machine is voorzien van een ergonomische disselboom en is gemakkelijk en prettig in gebruik voor zowel links- als rechtshandige, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voorvoor- en achteruit. Deze stapelaar is voorzien van AC-aandrijfmotoren. De rijeigenschappen van de machine kunnen worden geprogrammeerd en aangepast worden aan de wensen van de individuele bestuurder. De rijeigenschappen van machines kunnen worden geprogrammeerd en aangepast aan de wensen van de individuele bestuurder. De opbouw van het chassis van de S208L begint al op 35 mm vanaf de grond en buigt van de voeten van de gebruiker af, waardoor een perfecte balans gevonden wordt tussen bescherming van de voeten en het garanderen van comfort en veiligheid met detruck op bijvoorbeeld hellingen. Deze stapelaar serie beschikt ook over zwaardere modellen S212, S212L,S214, S214L en S220D bieden ook de optie van een batterijwissel via de zijkant.De meeste versies zijn ontworpen voor het hanteren van enkele open-end pallets (europallet),de breedspoor-versie is een stapelaar met verbrede steunpoten die handeling mogelijk maakt van verschillende "gesloten" pallets, terwijl de D-versie kan worden gebruikt in toepassingen voor dubbel stapelen. De L-versie met heffende steunpoten ismuitermate geschikt voor laden / lossen en voor het rijden op ongelijke vloeren

Op voorraad
Initieel heffing
Deze stapelaar is voorzien van heffende steunpoten en is daarom uitermate geschikt voor laden / lossen van vrachtwagens en voor het rijden op ongelijke vloeren. Met de heffende steunpoten kan hij net zoals bij pallettrucks pallets verplaatsen van maximaal 2000 Kg, tevens kan hij pallets van maximaal 800 kg op hoogte wegzetten. Deze stapelaar kan ook 2 pallets tegelijk opnemen dit halveert zo de gebruikstijd.
CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de stapelaar op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Hiermee kan de stapelaar zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

Op zoek naar een oplossing voor stapelen in lage tot middelintensieve toepassingen? Onze Cesab S200 serie is ontworpen om de bestuurder moeiteloos en veilig te laten werken. Met een uitstekende zichtbaarheid door de mast en intuïtieve bediening, kan de truck bestuurd worden met de hendel in opwaartse positie voor een betere manoeuvreerbaarheid in kleine ruimtes.
Te huur vanaf Excl. BTW
€17.00 Per dag
Huurprijs vanaf €17.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Merk CESAB
Cesab serie S-200
Laadvermogen (kg) 800 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Masttype 2-delig vrije heffing
Maximale hefhoogte (mm) 1580 mm
Hoogte (mm) 1.580
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) 550 mm
Heffende steunpoten ja
Inrijhoogte (mm) 90
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 180 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen