Cesab reachtruck, type R316

CESAB R316
1600 kg Laadvermogen (kg)
11000 mm Maximale hefhoogte (mm)
48 Volt Batterij voltage (V)
620 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
CESAB R316

De reachtrucks van CESAB R316 zijn ontwikkeld voor intensieve toepassingen met focus op productiviteit, veiligheid, betrouwbaarheid en ergonomie.De range bestaat uit machines met verschillende capaciteiten; 1400, 1600, 1800, 2000 en 2500 kg, en hefhoogten tot 13 m.De R316 is beschikbaar met een gesloten verwarmde cabine, welke in de eerste plaats bedoeld voor toepassingen in koelhuizen.In alle modellen hebben we de bestuurder scherpgesteld. Bedieningselementen, stuur en stoel hebben allemaal uitstekende instelmogelijkheden om aan de behoeften van elke individuele bestuurder te worden aangepast. Hydraulische hefbediening is in twee versies beschikbaar; één met vingertip bediening en één multifunctionele controle unit met alle functies in één. Het gepatenteerde beschermdak biedt een goed doorzicht op de vorken bij het werken op hoogte. Bovendien biedt de doorkijkmast een uitstekend zicht op de lading. Deze reachtruck is voorzien van het Cesab Drive controle system (CDCS) dit systeem zorgt voor o.a. het verlagen van de stilstand tijd. In dit systeem kunnen verschillende parameters, zoals maximale snelheid, acceleratie en stuurgevoeligheid worden aangepast aan de wensen van de bestuurder en aan de specifieke toepassingen.

Op voorraad
CESAB Perfect View
Goed, ongehinderd zicht voor de bestuurder tijdens het werken is essentieel om veilig en produktief te kunnen werken. Bij de CESAB reachtrucks is zorgvuldig nagedacht over alle aspecten van goed zicht. We noemen dat "CESAB Perfect View". Als gereden wordt in de cabinerichting biedt de R316 de bestuurder een panoramisch zicht. De bestuurdersconsole is laag en loopt af naar beneden. Dit geeft maximaal zicht naar voren vanuit de cabine bij het manoeuvreren in drukke zones. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
Cesab powerdrive
Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. Als aanvulling op zijn eenvoudige bediening is de positie van de pedalen in de CESAB R316 gelijk aan die van een auto, samen met een 'dode-mans' pedaal. Bovendien, om de veiligheid van de Cesab R316 verder te verbeteren, is deze voorzien van een elektromagnetische parkeerrem, die kan worden geprogrammeerd om automatisch te worden toegepast in verschillende omstandigheden, zoals wanneer het rempedaal wordt gebruikt nadat de truck tot stilstand komt, wanneer de truck wordt uitgeschakeld en zelfs wanneer de chauffeur van de truck afstapt.
De Cesab R316 is ontworpen om zware ladingen te heffen op grote hefhoogtes, dankzij de uitstekende stabiliteit en het Cesab Drive controle system (CDCS), voor snel en vlot heffen en dalen.
Te huur vanaf Excl. BTW
€27.00 Per dag
Huurprijs vanaf €27.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Maximale hefhoogte (mm) 11000 mm
Merk CESAB
Cesab serie R-300
Laadvermogen (kg) 1600 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Masttype 3-delig vrije heffing
Hydraulische functies 4 hydraulische functies (heffen, neigen, reach en sideshift)
Hefsysteem Elektrisch
Hoogte (mm) 11.000
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) verstelbaar
Batterij voltage (V) 48 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 620 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Vulcollan wielen
Wielen achterzijde Vulcollan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen