Cesab stapelaar, type S312L

CESAB S312L
1200 kg Laadvermogen (kg)
4800 mm Maximale hefhoogte (mm)
24 Volt Batterij voltage (V)
300 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
Cesab Stapelaar met platform type S312L

Het CESAB S300 serie is zeer geschikt voor toepassingen waarbij lange afstanden moeten worden gereden en voor zware en middelzware stapelwerkzaamheden. De S312L stapelaar is voorzien van heffende steunpoten en is daarom uitermate geschikt voor laden / lossen van vrachtwagens en voor het rijden op ongelijke vloeren. Met de heffende steunpoten kan hij net zoals bij pallettrucks pallets verplaatsenvan maximaal 2000 Kg tevens kan hij pallets van maximaal 1200 kg op hoogte wegzetten.Standaard is deze machine uitgevoerd met een opklapbaar bestuurdersplatform. Het bestuurdersplatform en de opklapbare zijbescherming is om lange afstanden te kunnen afleggen of opklapbaar voor het manoeuvreren in kleine ruimtes. De hef- en daalprestaties vormen de beste in zijn klasse, wat betekent dat je met de stapelaar heel efficient kan werken.De hefsnelheid kan nauwkeurig worden geregeld via de vingertipbediening op de stuurarm. Hierdoor zijn snellere werkcycli mogelijk, en heeft de bestuurder altijd een uitstekende controle over de lading.
Dit verlaagt de kans op fouten en reduceert de kosten.
De stapelaar is uitgevoerd met het unieke 5- vijfwiel-concept dit biedt een uitstekende stabiliteit en controle, met name op hellingen en ongelijke ondergronden.Hierdoor kan de stapelaar op grote hoogte nog veel wegzetten. Afhankelijk van het type mast zijn hefhoogtes tot 6000 mm mogelijk.
Alle S300 modellen beschikken over het gepatenteerde Optimised Truck Performance (OTP) en Cesab Traction Controle system.
Dit hydraulische systeem zorgt dat de neerwaartse druk op het aandrijfwiel in verhouding is tot het gewicht van de lading op de vorken.
Dit biedt optimale grip onderuiteenlopende omstandigheden

Op voorraad
CESAB Klik-Kruip System
Dankzij de ergonomische handgreep waarvan de bedieningselementen makkelijk te gebruiken zijn, heeft de bestuurder uitstekend controle over de machine. In combinatie met de Klik-Kruip functie wordt hiermee verzekerd dat de truck zelfs in de meest krappe ruimtes goed presteert. Deze functie zorgt ervoor dat de truck bestuurbaar is met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Dit is ideaal in krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn.
CESAB Perfect View
De Cesab stapelaars zijn zo ontworpen dat de kap naar beneden afbuigt richting de vorken waardoor het zicht beter wordt. De stuurarm is zo ontworpen dat bestuurder dicht genoeg bij de truck kan staan om de uiteinden van de vorken te kunnen zien. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
De Cesab S300 serie is productief dankzij het platform voor lange afstanden. Dit veelzijdige assortiment kan de truck de hoogste hefhoogtes en restcapaciteiten in zijn klasse bereiken, maar is ook compact genoeg voor krappe ruimtes. Deze serie omvat ook modellen met heffende steunpoten (voor oneffen oppervlakken, transport van gesloten pallets, dubbele ladingen).
Te huur vanaf Excl. BTW
€17.00 Per dag
Huurprijs vanaf €17.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Merk CESAB
Cesab serie S-300
Laadvermogen (kg) 1200 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Masttype 3-delig vrije heffing
Maximale hefhoogte (mm) 4800 mm
Hoogte (mm) 4.800
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) 570 mm
Heffende steunpoten ja
Inrijhoogte (mm) 90
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 300 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen