Cesab reachtruck, type R216

CESAB_R216
1600 kg Laadvermogen (kg)
8500 mm Maximale hefhoogte (mm)
48 Volt Batterij voltage (V)
620 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
De Cesab R216 reachtruck

De CESAB R216 heeft een slank chassis, slim ergonomisch ontwerp en een voortreffelijke kwaliteit.Alles getuigt van de vele uren van onderzoek, ontwikkeling en testen die zijn besteed aan elk model. Deze baanbrekende truck is vervaardigd in een ISO 14001 gecertificeerd productie-centrum en is een direct resultaat van het Toyota Productie Systeem (TPS), dat algemeen wordt beschouwd als een van de meest succesvolle productiesystemen in de wereld.Daarom heeft een CESAB R200 kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in elk detail. De kwaliteit strekt zich uit van de kool-borstelloze AC-motor tot het gebruik van 'long-life' en onderhoudsvrije componenten. Meer nog, de CESAB R200 heeft CAN (Controller Area Network)-technologie, dus minder onderdelen en een hoge mate van betrouwbaarheid.Mocht een probleem zich voordoen dan zal uw CESAB R200 u onmiddellijk op de hoogte stellen dankzij het geavanceerde diagnosesysteem. Combineer dit intelli-gente systeem met gemakkelijke toegang tot alle onderdelen en u kunt er zeker van zijn dat uw truck in de kortst mogelijke tijd in goede staat terug is.Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. Als aanvulling op zijn eenvoudige bediening is de positie van de pedalen in de CESAB R200 gelijk aan die van een auto, samen met een 'dode-mans' pedaal. Bovendien, om de veiligheid van de Cesab R200 verder te verbeteren, is deze voorzien van een elektromagnetische parkeerrem, die kan worden geprogrammeerd om automatisch te worden toegepast in verschillende omstandigheden.Bijvoorbeeld wanneer het rempedaal wordt gebruikt nadat de truck tot stilstand komt, wanneer de truck wordt uitgeschakeld en zelfs wanneer de chauffeur van de truck afstapt.

Op voorraad
CESAB Drive Control System
De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen.
CESAB Perfect View
Goed, ongehinderd zicht voor de bestuurder tijdens het werken is essentieel om veilig en produktief te kunnen werken. Bij de CESAB reachtrucks is zorgvuldig nagedacht over alle aspecten van goed zicht. We noemen dat "CESAB Perfect View". Als gereden wordt in de cabinerichting biedt de R200 de bestuurder een panoramisch zicht. De bestuurdersconsole is laag en loopt af naar beneden. Dit geeft maximaal zicht naar voren vanuit de cabine bij het manoeuvreren in drukke zones. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
De Cesab R200 serie is gecreeerd om een uitzonderlijk hoge productiviteit te leveren aan bedrijven met beperkte ruimte. Het gestroomlijnde, slanke ontwerp maakt deze reachtruck uitermate geschikt voor situaties die een hoog niveau eisen vanproductiviteit en toepassing als blokstapeling en inrijstellingen.
Te huur vanaf Excl. BTW
€27.00 Per dag
Huurprijs vanaf €27.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Maximale hefhoogte (mm) 8500 mm
Merk CESAB
Cesab serie R-200
Laadvermogen (kg) 1600 kg
Aandrijving Electrisch (traktie)
Masttype 3-delig vrije heffing
Hydraulische functies 4 hydraulische functies (heffen, neigen, reach en sideshift)
Hefsysteem Elektrisch
Hoogte (mm) 8.500
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) verstelbaar
Batterij voltage (V) 48 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 620 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Vulcollan wielen
Wielen achterzijde Vulcollan wielen
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen