Cesab elektro pallettruck, type P220 PIEK uitv.

CESAB P220 PIEK
2000 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch (traktie) Aandrijving
24 Volt Batterij voltage (V)
225 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
veiligheidskeuring

CESAB Material Handling introduceert een "stille versie" van de onlangs geïntroduceerde meelooppallettrucks.De CESAB P220 Silent is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van de markt en de overheid voor oplossingen om transportgeluiden te reduceren. De nieuwe CESAB P220 PIEK voldoet aan de strengste PIEK norm van <60 dB.Daarmee mag deze uitvoering in de avond- en nachtelijke uren tussen 19.00 en 07.00 uur laden en lossen in bewoonde omgevingen.Het geluid van 60 dB staat gelijk aan twee pratende mensen op een normale toon.Om de truck te laten voldoen aan de strengste PIEK norm van < 60 dB(A), zijn er een aantal aanpassingen verricht aan het standaard truckontwerp. Zo is ontdreuningsmateriaal toegevoegd aan verschillende onderdelen van de truck.Dit materiaal absorbeert trillingen die vrijkomen bij het rijden en dempt daarmee het geluid. Ook de plaatsing van de zwenkwielen heeft een geluidsbesparing opgeleverd. De zwenkwielen staan nu dichterbij het aandrijfwiel waardoor de piekgeluiden bij oneffenheden in de ondergrond aanzienlijk teruggebracht worden.Een gepatenteerde beugel in de vorkwielen voorkomt geluidsoverlast tijdens het dalen van de vorken. De speling die normaalgesproken in de voorwielophanging zit, wordt hierdoor naar een minimum teruggebracht. De CESAB P220 PIEK is uitgerust met 65 shore aandrijf- en zwenkwielen en 75 shore vorkwielen.De Cesab P220 Piek is een van de modellen van de compleet nieuwe serie Cesab elektrische pallettrucksvoor meeloop toepassingen.De Cesab palletwagens zijn zijn compact, makkelijk in gebruik en uitgerust met AC motoren.Het ronde ontwerp en de 5 wielen zorgen ervoor dat de truck comfortabel en veilig werkt.De positie en de lengte van de stuurarm geven het beste overzicht en veiligheid voor de gebruiker. De vorkpunten zijn zichtbaar vanaf de normale gebruikspositie wat betekent dat de truck veilig en zeker gestuurd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers. Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. De ergonomische stuurarm is gemakkelijk en prettig in gebruik, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voor voor- en achteruit.

Op voorraad
Cesab Drive controle system
Een trend in de magazijnen is lage voorraden in combinatie met just in time delivery, goederen moeten altijd op de juiste tijd en plaats zijn wanneer dat nodig is. De huidige moderne gebruiker vereist pallettrucks met een hoge mate van betrouwbaarheid. De elektropallettrucks zijn daarom voorzien van Cesab Drive Controle System (CDCS). Deze traploze snelheidsregeling waarin vooraf o.a. acceleratie en reminstelling kan worden geprogrammeerd zorgt voor uitstekende rijeigenschappen. Deze rijeigenschappen zorgen voor betere manoeuvreerbaarheid van de pallettruck en vermindert het rijden van schades

CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de elektropallettruck op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Hiermee kan de elektropallettruck zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

U zoekt een eenvoudig te gebruiken oplossing voor allerlei soorten toepassingen? Ontworpen voor gebruiksgemak en met een ergonomische stuurarm met pincode toegangsysteem en vingertipbediening.
Cesab serie P-200
Merk CESAB
Laadvermogen (kg) 2000 kg
Breedte over de vorkwielen (mm) 550 mm
Vorklengte (mm) 1150 mm
Inrijhoogte (mm) 85
Hoogte (mm) 205
Hefsysteem Elektrisch
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Aandrijving Electrisch (traktie)
Materiaal Staal
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 225 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Topthane aandrijfwiel
Wielen achterzijde Polyurethaan wielen
Kleur Groen
Verpakkingseenheid Rijklaar
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen