Cesab elektro pallettruck, type P216 Lithium Ion

CESAB P216I LI-ION
1600 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch Lithium-Ion Aandrijving
24 Volt Batterij voltage (V)
50 Ah Batterij capaciteit (Ah/5h)
Inclusief veiligheidskeuring veiligheidskeuring
Cesab P216 i 1.6t Lithium-ion

De Cesab P216I is de eerste truck die ontworpen is rond een modulair Li-ion batterijconcept.Hierdoor heeft deze elektrische pallettruck een duidelijk compacter design, ongelooflijk licht, bewegelijk en zeer energiezuinig.Tijdens het ontwerpen van deze truck, is het traditionele batterijcompartiment komen te vervallen. Daardoor is de truck smaller en lichter.
De Toyota Lithium-Ionbatterijen hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor snel- en tussentijds-laden tijdens pauzes of stilstand, waardoor een hoge beschikbaarheid met grote flexibiliteit wordt gegarandeerd
De Cesab P216i is eenvoudig en veilig te bedienen en bij uitstek geschikt voor allerlei soorten toepassingen, zoals het gebruik in krappe en conventionele omgevingen, zoals bijvoorbeeld 'op een laadklep' of om mee te nemen in de vrachtwagen.
Laden is even simpel! In combinatie met de geïntegreerde lader kunt u bij elk 230V stopcontact laden!
Met maar 15 minuten laden kunt u al 1 uur met de machine werken.De batterij wordt standaard geleverd met 50 Ah, en is optioneel leverbaar met 105 of 150Ah Lithium-Ion batterij

Op voorraad
Energiezuinig

Laag energieverbruik dankzij de onderhoudsvrije lithium-ion batterij. Verkrijgbaar met drie batterijcapaciteiten, zowel extern als ingebouwd en aan boord van vrachtwagens snel en eenvoudig op te laden voor nog meer flexibiliteit.

Lithium Ion batterijen

Li-ion accu’s presteren beter dan loodzuur accu’s. U kunt de accu verder 'leegrijden' en profiteert van een constantere spanning: dat zorgt voor meer kracht dan met loodzuur accu’s. Ook als de accu bijna leeg is. Dankzij een verbeterde efficiëntie verbruiken ze ook nog eens minder energie.

 

 

Licht, compact en wendbaar

Met ongeveer 269 kg, een lengte van 42 cm en een breedte van 72 cm, is de P216I ongelooflijk licht en uiterst wendbaar. Dit compacte chassis resulteert in een truck die in de krapste ruimtes kan worden gemanoeuvreerd met een onbelemmerd zicht op de vorken. En met de ingebouwde USB 2 aansluiting kunt u uw elektronische apparaten van stroom voorzien

De Cesab P216-I is de nieuwe, uitzonderlijk compacte machine, die kleiner, lichter en energiezuiniger is.Hij weegt slechts 274 kg, en kan worden gebruikt in verschillende soorten toepassingen.
€ 7.251,53 € 5.993,00
Promotielabel Nieuw !
Merk CESAB
Cesab serie P-200
Laadvermogen (kg) 1600 kg
Aandrijving Electrisch Lithium-Ion
Masttype Palletlift
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Hefsysteem Elektrisch
Breedte over de vorkwielen (mm) 550 mm
Inrijhoogte (mm) 85
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 50 Ah
VA - veiligheidskeuring Inclusief veiligheidskeuring
Verpakkingseenheid Bedrijfsklaar
Producten vergelijken Filters Wissen