Cesab P216 weegpallettruck

CESAB P216 WEEG
1600 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch (traktie) Aandrijving
24 Volt Batterij voltage (V)
225 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
veiligheidskeuring
Cesab P216 betrouwbaar en robuust

Mobiel wegen bespaart tijd en geld omdat transporteren en wegen gelijktijdig plaatsvindt en biedt een efficiƫnte oplossing voor uiteenlopende logistieke en productieprocessen, voor handelsdoeleinden en bij controle van in- en uitgaande goederen. Bovendien zijn met het in werking treden van de nieuwe Wet Wegvervoer Goederen (WWG) afzenders van goederen die via wegtransport vervoerd worden, medeaansprakelijk voor hetovertreden van de beladingvoorschriften. Hiermee is iedereen verplicht teweten wat het gewicht van de te vervoeren lading is om de consequenties van overbelading te voorkomen. De Cesab P200 serie maakt gebruikt van wegende vorken en is beschikbaarvoor alle modellen met laadcapaciteiten van 1,4 tot 2,5 ton. De sterke, onderhoudsvriendelijke constructie met wegende vorken heeft als voordeel dat deze niet verhoogd zijnwaardoor een flexibele inzet voor alle soorten lastdragers gewaarborgd is. De truck heeft een weegnauwkeurigheid van 99,9% en is opgebouwd uit ijkwaardige componenten om weegfouten te voorkomen. De waarden zijn eenvoudig afleesbaar op de digitaledisplay die naar gelang de wensen van de klant gemonteerd en gekoppeld kan worden aan diverse datacommunicatiesystemen.

Op voorraad
Cesab Drive controle system
Een trend in de magazijnen is lage voorraden in combinatie met just in time delivery, goederen moeten altijd op de juiste tijd en plaats zijn wanneer dat nodig is. De huidige moderne gebruiker vereist pallettrucks met een hoge mate van betrouwbaarheid. De elektropallettrucks zijn daarom voorzien van Cesab Drive Controle System (CDCS). Deze traploze snelheidsregeling waarin vooraf o.a. acceleratie en reminstelling kan worden geprogrammeerd zorgt voor uitstekende rijeigenschappen. Deze rijeigenschappen zorgen voor betere manoeuvreerbaarheid van de pallettruck en vermindert het rijden van schades

CESAB Klik-Kruip System
Door twee keer kort met de "flipper"vooruit te schakelen, activeer men deze functie. "klik-Kruip" zorgt ervoor dat de elektropallettruck op kruipsnelheid kan rijden met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Hiermee kan de elektropallettruck zelfs in de meest krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn goed presteren.

Cesab P216 elektropallettruck met weegsysteem, inzetbaar voor controlewegingen en het voorkomen van fouten bij orderverzamelen.
Cesab serie P-200
Merk CESAB
Laadvermogen (kg) 1600 kg
Breedte over de vorkwielen (mm) 550 mm
Vorklengte (mm) 1150 mm
Inrijhoogte (mm) 85
Hoogte (mm) 205
Hefsysteem Elektrisch
Hydraulische functies 1 hydraulische functie (heffen)
Aandrijving Electrisch (traktie)
Materiaal Staal
Batterij voltage (V) 24 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 225 Ah/5h
Kleur Groen
Verpakkingseenheid Rijklaar
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen