Cesab elektrische vorkheftruck, type B640

CESAB B640
4000 kg Laadvermogen (kg)
Electrisch (traktiebatterijen) Aandrijving
80 Volt Batterij voltage (V)
930 Ah/5h Batterij capaciteit (Ah/5h)
6500 mm Maximale hefhoogte (mm)
CESAB B640

De CESAB B640 is een 80 volt 4-wiels vorkheftruck met een capaciteit van 4000 Kg.De B640 is ontworpen om multi-shifts werkzaamheden met gemak uit te voeren. Met het optionele zijdelingse batterijwisselsysteem, is het ideaal voor activiteiten met een hoge intensiteit, met name in de logistiek en distributie.Hierdoor is deze heftruck een nog krachtiger alternatief voor de diesel en LPG heftrucks. De B640 is uitgerust met de IMD mast technologie en extra mastsensoren die rijsnelheden automatisch verlagen naar veiliger niveaus, afhankelijk van de belasting en de positie van de vorken.De trucks zijn tevens voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes.De toegang tot de cesab B640 is standaard d.m.v. een PIN-code toegangssysteem. Door dit PIN-code toegangssysteem herkent de machine wie hem bestuurt en activeert hij direct het vooraf ingstelde programma.In dit programma kunnen rijeigenschappen zoals acceleratie, topsnelheid en reminstellingen ingesteld worden.Deze heftruck is tevens voorzien van automatische uitschakeling. Deze zorgt ervoor dat de machine op een vooraf ingestelde tijd uitgeschakeld wordt waardoor deheftruck niet door onbevoegde gebruikers gebruikt kan worden. De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtage gevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAN-BUS bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid. De armsteun is ontworpen om functionaliteit en ergonomie te verbeteren. Dankzij een nieuwe hydraulische controleklep is de reactietijd beduidend verminderd en zijn alle functies vlot, snel en nauwkeurig te bedienen.

Op voorraad
CESAB Perfect View
In nauwe samenwerking met gespecialiseerde ontwerpers van de eigen mastenfabriek van CESAB, is een revolutionaire IMD "Intelligent Mast Design" ontwikkeld voor de nieuwste vorkheftruckserie. Het IMD design zorgt ervoor dat de bestuurder de uiteinden van de vorken zeer goed kan zien. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen. De hefmast van een heftruck, is het meest essentiële onderdeel van een heftruck.
Fingertip bediening
De B640 is standaard uitgevoerd met fingertip bediening, de armsteun is herontworpen om functionaliteit en ergonomie te verbeteren. De armsteun en stuurkolom zijn instelbare en kunnen aan de grootte van de bestuurder worden aangepast. Dankzij een nieuwe hydraulische controleklep is de reactietijd beduidend verminderd en zijn alle functies vlot, snel en nauwkeurig te bedienen.
Deze B600 80V-modellen zijn ontworpen voor zware toepassingen binnen en buiten en garanderen superieure prestaties. Dit assortiment van 80 volt elektrische heftrucks omvat ook compacte modellen die perfect zijn voor manoeuvreren in krappe ruimtes.
Te huur vanaf Excl. BTW
€38.00 Per dag
Huurprijs vanaf €38.00 per dag bij een huurperiode van 1 maand of langer
Maximale hefhoogte (mm) 6500 mm
Merk CESAB
Cesab serie B-600
Laadvermogen (kg) 4000 kg
Aandrijving Electrisch (traktiebatterijen)
Masttype Triplex Full Free Lift mast (TFFL)
Hydraulische functies 3 hydraulische functies aangesloten (heffen, neigen en sideshift)
Hefsysteem Elektrisch
Hoogte (mm) 6.500
Vorklengte (mm) 1150 mm
Breedte over de vorken (mm) verstelbaar
Batterij voltage (V) 80 Volt
Batterij capaciteit (Ah/5h) 930 Ah/5h
Wielen voorzijde (bedieningszijdig) Massief rubber banden (SE)
Wielen achterzijde Massief rubber banden (SE)
Kleur Groen
Materiaal Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Producten vergelijken Filters Wissen