Stöcklin Eagle-Ant 1 (AGV)

EAGLE-ANT1
Tip!
1200 kg Laadvermogen (kg)
Maximale hefhoogte (mm)
Aandrijving
Batterij capaciteit (Ah/5h)
Automatisch Geleide Voertuig Eagle-Ant 1
De Eagle-ant is een automatisch aangedreven industriële stapelaar voor transporttaken tot een maximaal palletgewicht van 1600 kg. Voor de installatie van een Eagle-ant systeem is geen verdere aanpassing aan het magazijn vereist. Via een teach-in menu rijden we één keer door de omgevingwaarna de Eagle-Ant hiervan een plattegrond optekent. Aansluitend kunnen eenvoudig zone's (bijvoorbeeld voetgangersgebieden) toegekend worden welke 'verboden gebied' zijn voor de Eagle-ant. En dan kan het beginnen! De Eagle-Ant pakt automatisch pallets op en transport deze naar vrij benaderbare afzetplaatsen.Is er tussendoor even 'geen werk' voor de Eagle-Ant, dan rijdt íe alvast naar het batterijlaadstation, zodat zijn efficiente Lithium-Ion batterijen snel weer bijgeladen worden.De Eagle-ant is alleen bestemd voor gebruik in een droge omgeving.De navigatie van de Eagle-ant wordt gerealiseerd door middel van vaste omgevingskenmerken zoals muren, kolommen en bijvoorbeeld stellingen. Door de veiligheidslaserscanner aan de voor- en achterkant van de stapelaar kan de Eagle-ant zich effiënt door elk magazijn bewegen. Met behulp van deze veiligheidslaserscanner kan de Eagle-ant ook naderende of stilstaande obstakels herkennen en zijn snelheid aanpassen of volledig stoppen.Het systeem is te bedienen via wifi vanaf de Traffic Management Systeem (TMS) waarin u opdrachten kan geven of de Eagle-ant kan observeren.Uiteraard is het ook mogelijk om hem manueel te bedienen via een joystick.Voor het gebruik van het Eagle-ant systeem is geen verdere aanpassing aan het magazijn vereist en door de eenvoudige installatie is het Eagle-ant systeem in de toekomst gemakkelijk uit te breiden met meer autonome stapelaars.

Op voorraad
Navigatie en veiligheid
Met de Eagle-ant wordt navigatie gerealiseerd door middel van omgevingskenmerken, zoals muren, kolommen, stellingen, etc. Oriëntatie in de betreffende omgeving wordt bereikt door middel van een ingebouwde veiligheidslaserscanner, die in de voor- en achterkant van het voertuig is geïnstalleerd. Hij houdt constant toezicht op het rijbereik en oriënteert zich in de betreffende omgeving. Tegelijkertijd is de laserscanner ook verantwoordelijk voor de veilige bewaking van het voetpad, wanneer zich een obstakel voordoet stopt het voertuig of past hij z'n snelheid aan of stopt volledig tot het obstakel voorbij is of weg is gehaald.
Accu en lader
De stapelaar worden aangedreven door een zeer efficiënte Lithium-ion accu. De accu's van de voertuigen worden automatisch volledig opgeladen bij het laadstations.
  • Draagvermogen 1200 kg
  • Hefhoogte tot 1200 mm
  • Werkt volledig autonoom
  • Laserscanner voor obtakel herkenning
  • Lithium-ion accu voor maximale efficientie
  • Geen extra installatie nodig
  • Makkelijk te observeren door het TMS
Extra specificaties Volledig autonome pallethandling
Promotielabel Tip!
Laadvermogen (kg) 1200 kg
Verpakkingseenheid Gemonteerd
Producten vergelijken Filters Wissen