Goede heftruck service, goede techniek!

207128

De aanschaf van een heftruck is één.

Daarna begint het pas!

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van heftrucks, stapelaar, pallettrucks, schrob- en veegmachines etc..Niet alleen voor de aankoop van een dergelijke machine kunt u bij ons terecht, wij plegen ook onderhoud en service werkzaamheden aan alle soorten transportmaterieel.

Met de aanvullende diensten op het gebied van After Sales speelt u altijd op safe... Vorkheftrucks en magazijntrucks spelen een belangrijke rol in de logistieke keten. Een efficiënte en betrouwbare service is derhalve van vitaal belang voor decontinuïteit van uw bedrijfsprocessen. De reden is heel eenvoudig: Als een truck stilstaat, komt de interne logistiek van uw bedrijf tot stilstand en daarmee ook de productie en vervolgens de distributie.

U kunt rekenen op de volledige service en support van de totale service organisatie. Onze After Sales medewerkers hebben één doel voor ogen: u snel en doeltreffend van dienst zijn met onder meer preventief onderhoud, het verhelpen van storingen,reserveonderdelen, all-in onderhoudsconcepten, bestuurderstrainingen, etc. Wij zijn door heel Nederland vertegenwoordigt.
De VA-veiligheidskeuring is zo opgezet dat deze kan samenvallen met een periodieke onderhoudsbeurt. Dit heeft twee belangrijke voordelen:- Het transportmiddel staat niet langer stil dan strikt noodzakelijk. - Keuren in combinatie met onderhoud is goedkoper dan apart keuren..
Wordt bezorgt zonder kosten in NL ca. 1 á 2 werkdagen
Op voorraad
Verpakkingseenheid Gemonteerd
Producten vergelijken Filters Wissen