• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Klantenservice Bel 055 542 75 45

Stel uw pallettruck samen

configureer_pallettruck

Zoekt u de juiste pallettruck voor uw toepassing?
De CESAB palletwagens worden in onze fabriek in Zweden (Mjolby) gemaakt, en voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zijn krachtig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Op maat gemaakte pallettrucks? Bel onze klantenservice, of vul uw aanvraag via dit formulier in.


Meer informatie?

Bezoek ons Email 055 542 75 45
Bekijk de uitgebreide specificaties
Koop dit product

* Vereiste velden

Excl. BTW: € 412,00 Incl. BTW: € 498,52
Add Items to Cart

Stel uw pallettruck samen

Meer Views

Uitgebreide productinformatie

 

De CESAB pallettrucks zijn geschikt voor horizontaal pallettransport. zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het orderverzamelen. Doordat ze minimaal 5 keer langer mee gaan dan andere merken in werkcyclustesten, biedt de CESAB pallettruck een lange levensduur, een hoog gebruiksgemak en lage exploitatiekosten. Door toepassing van hoogwaardig staal, is er minimale vervorming van het schutbord. Afgeronde en aflopende vorkpunten zorgen ervoor dat u gemakkelijk pallets kunt verrijden. Het automatische lasproces door robots en het machinale poedercoaten (milieuvriendelijk) garanderen een hoge en gelijkmatige kwaliteit.
Het CESAB Lowering control (CLC) maakt het mogelijk ook zware lasten gecontroleerd en soepel te laten dalen. Een hoogwaardig druklager zorgt voor een lage stuurweerstand en een lange levensduur. Smeernippels op draaiende delen maakt doelmatig onderhoud mogelijk. Combinatie van snelheffing en instelbare overbelastingsbeveiliging is mogelijk

 

De CESAB Quickkift is de ideale truck voor intensieve toepassingen. Door middel van het snelhefsysteem bereiken de vorken bij de eerste slag van de pomp de pallet en tillen de pallet op met de tweede slag. Dankzij het speciale daalventiel is het mogelijk om breekbare goederen bijzonder rustig en gedoseerd neer te zetten. Dit draagt bij aan een betere ergonomie en verhoogd de productiviteit. Voor alle modellen kunnen samenstelling en ontwerp op maat gemaakt worden. Er is een groot scala aan chassisafmetingen verkrijgbaar. Bel onze klantenservice, of vul uw aanvraag via dit formulier in.

Wieluitvoeringen kiezen

Nylon of polyamide wielen (witte wielen): Deze hebben een gunstige rolweerstand en lichte loop op egale, harde ondergrond. (bijv. industrievloeren). Veilig voor zware belasting. Goed bestand tegen zuren en logen.
Rubberbanden (superelastisch) Geringe rolweerstand, rustige geruisloze loop, vloer sparend, hoge elasticiteit, Grote belastbaarheid
Vulcollan of polyurethaanwielen: Zeer geringen rolweerstand, Geruisloze loop, bestand tegen metaalspanen en agressieve stoffen. Olie- en vet-bestendig. Zwaar te belasten.
Vorkwielen in tandem uitvoering aan te raden bij niet egale ondergrond (bijv. drempels). Door betere gewichtsverdeling worden oneffenheden gemakkelijker overreden.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Sku configureer_pallettruck
Url

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd