• Rene Heupink
  • Willem Lievenstroo
  • Joop Pisa
  • Linda ten Dam
  • Edwin Posma
  • Angelique Frederiks
  • Jolanda van der Horst
  • Eric Bras
Klantenservice Bel 055 542 75 45

Heftruck met chauffeur

HC594501

Tijdelijk een extra heftruck met chauffeur nodig?

Is er sprake van een drukke periode? Huur dan een heftruck met chauffeur van Esra in. Een heftruck met chauffeur inhuren kan zonder afnameverplichting en op dagbasis. Vandaag vóór 14:00 besteld betekent dat uw vakman zich morgen meldt op de door u gewenste tijd en locatie. Bel of mail uw tijdelijke vacature heftruckchauffeur en wij nemen direct contact met u op het te regelen. Wij beschikken over meer dan 40 heftruckchauffeurs in dienst met een heftruckcertificaat.
Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Heftruck met chauffeur

Uitgebreide productinformatie

Tijdelijk een extra heftruck met chauffeur nodig?

Is er sprake van een drukke periode?
Huur dan een heftruck met chauffeur van Esra in. Een heftruck met chauffeur inhuren kan zonder afnameverplichting en op dagbasis. Vandaag vóór 14:00 besteld betekent dat uw vakman zich morgen meldt op de door u gewenste tijd en locatie. Bel of mail uw tijdelijke vacature heftruckchauffeur en wij nemen direct contact met u op het te regelen. Wij beschikken over meer dan 40 heftruckchauffeurs in dienst met een heftruckcertificaat.
vertrouwde gezichten op de heftruck

Zelfs wanneer u maar één heftruckchauffeur nodig heeft werken wij een flexibele schil van meerdere heftruckchauffeurs in. Zo krijgt u een vaste poule van vertrouwde gezichten die weten hoe er bij u gewerkt wordt. Dit zijn magazijnmedewerkers die in vaste dienst zijn. Een heftruckchauffeur is daarom altijd direct productief. Hierdoor beschikt u ook tijdens een piekperiode over ervaren mensen. Door de inzet van vakmensen hebben onze klanten minder mensen op de loonlijst terwijl het logistieke proces toch gesmeerd loopt. Het aantal benodigde heftruckchauffeurs is niet altijd hetzelfde, daarom loont het de moeite om gebruik te maken van een flexibele schil met vakmensen. Door de vaste kosten variabel te maken bent u niet alleen goedkoper uit, maar sluit u ook risicos zoals (langdurig) verzuim of een krimpende markt uit. Onze afdeling Planning staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Zij regelen dat u het gewenste aantal flexibele heftruckchauffeurs op tijd ter plekke hebt. Ook het snel omschakelen naar ploegendiensten of het afbouwen van capaciteit gaat vlot en vlekkeloos.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Extra specificaties Nvt
Merk Nvt
Tekst zoeken Nvt
Sku HC594501
Url

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd